Workshop 11 oktober 2019

Boost je zelfvertrouwen

  • Vrijdag 11 oktober 2019 van 09:30 - 12:00
  • Zuiderlicht Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda 

Zelfvertrouwen heb je nodig om je goed te voelen in je dagelijks leven. Maar soms is het lastig, door de omstandigheden, of omdat je het even wat moeilijker hebt. Iedereen kan sowieso wat extra zelfvertrouwen gebruiken. Om je basis nog wat te verstevigen. En ondersteuning daarbij kan erg prettig zijn. 


Deze ondersteuning krijg je tijdens de workshop Boost je zelfvertrouwen.


Inhoud:
- Een uitgekiende selectie van doTERRA etherische oliën, die jouw zelfvertrouwen ondersteunen. Je leert welke oliën dat zijn, welke werking ze hebben, hoe je deze het beste kunt gebruiken en je krijgt 4 flesjes mee naar huis;


- Korte therapeutische oefeningen, om de werking van de oliën te ondersteunen, uitleg over deze oefeningen om ze thuis te kunnen herhalen;


- Als afsluiter een fantastische hypnotische ervaring waarin jij je volledig ontspant en je zelfvertrouwen een boost krijgt.


Datum: 11 oktober 2019
Tijd: van 9.30u tot 12.00u, inloop vanaf 9.15u
Investering: €40 per persoon. Als je betaling binnen is, is je plaats gereserveerd.

Zuiderlicht Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda  

De koffie / thee / water en wat lekkers staan voor je klaar.


Aanmelden
Stuur een mail aan monique@sentivia.nl of
Bel of app naar 06-12084458


Wendy is energetisch therapeut met een voorliefde voor kleur, etherische olie en edelstenen. Een paar jaar geleden ontdekte ze de pure therapeutische kracht van doTERRA en liet alle andere merken achter zich. Nu coacht ze een mooi "olie-team". Ze maakt graag samen met jou de puzzel, wat jij nodig hebt. 


Dit laatste is de verbinding met Monique, die zich richt op het verbeteren van je emotionele balans en vitaliteit. Dit doet zij door het inzetten van met name EIK-therapie (een combinatie van het enneagram met spiertesten), EMDR en hypnose. 


Tijdens de workshop Boost je zelfvertrouwen wordt de combinatie EIK-therapie, hypnose en doTERRA olie ingezet.